Flohmarkt Bonanza i Aurich og Leer

Noen har bommet på planleggingskontoret idag, da alle nær byer hadde loppemarked samtidig . Vi begynte på Ems Park i Leer og etterpå til E-Center i Aurich, vi skulle til Nordseehalle i Emden men da var vi både tom for energi og interesse. Fem timer på Flohmarkt må være mitt grense.

Disse samleobjekter fra Royal Copenhagen plukket jeg opp fra en Tysk bo-bilturist som hadde gått lei av de. De reiste ofte til Skandinavia, mye i Danmark og helt til Nord Kapp en sommer. Hun hadde viste hørt at Nordmann synes ikke noe om bo-bil turister som ta med egen mat og drikke, da hun gikk inn i en lang forklaring hvorfor de tok med kaffe inn til Norge. Før, så var det fordi det var skrekkelig dyrt, men nå det var bare fordi Tysk kaffe smakte bedre. Så, vet vi da det!

Vepsefanger skal henge i hagen mens såpeskålene og vaskebalje er tenkte til Julemarked i Haugesund 2012.

Blanke hvit vaser med tekstil tapet motiv og 70’s blomster.

Div. kaffe og tebokser dukker opp overalt og jeg klarer ikke la være.

Gamle sprudle-vann flasker med Bakelite topp var dagens super-kupp! Min beste loppemarked tips idag er ALLTID handle antikviteter fra en skinhead med masse tattoeringer og ringer i bryn, og spesielt når resten av varene hans kommer fra garasjen.

Reklamer