Skattejakt i Amsterdam

Vil du få med det en skikkelig unik skatt fra turen til Amsterdam så kan jeg anbefale på det varmeste følgende butikker. Du kommer til å angre at du kom med fly men ordner neste turen med varebil.

Raw Materials skaffer varer fra Asia og andre eksotisk plasser. Her kan du finner kelim trekket sofaer og røffe sofabord. De har også små ting som går fint opp i en koffert.

Kringloopbedrijf De Lokatie er en Fretax-aktig butikk. De som jobber der er på rehabilitering og gjør en god jobb med å holde den stappfull butikken ryddig. Den i Camperstraat er nok den letteste å komme til som turist men den i Amsterdam – Noord er nok største.
Følger du siste trendene, så er Neef Louis Meubeldesign den rette plassen å gå. Massevis med skolepulter og fabrikk belysning. Eieren var kjempekoselig og vi fikk til og med holde hans «Oscar». Mange design klassiker som Eames stoler til gamle telefoner, gjør dette til et opplevelsessenter. De stenger kl 1730 så kom fra morgen av så du få ta en ordentlig titt.
Rett over parkeringsplassen finner du Van Djik en Ko med en mer koselig tilnærming. Masse gårdsbruk ting, malte tre møbler, store spennende speiler og mm.
Ni gater området er fylt med en eklektisk miks av gamle og nytt. En favoritt butikk er Juffrouw Splinter, hvor jeg fant en kule skotskrutet metallboks, i fjor.
Reklamer